2-0 Anders Nilsson (Martin Rengbo) 26 min
4-0 Mikael Fransson 81 min
5-0 Filip Marras (Mikael Fransson) 89 min

Varningar
Kaj Nurmi 66 min

Åttonde raka segern, ny utklassningsseger och ännu en nolla bakåt i den stormiga matchen mot Skurup. Ja, vädrets makter gjorde det inte lätt för aktörerna på plan. Minst lilla felpass stack iväg i vinden och det var näst intill omöjligt att hålla bollen på marken. Östra Torp kändes svårstartade då man tog emot jumbon Skurup. Skurup liksom Gärsnäs satsade på en defensiv 4-5-1 uppställning och tillät Östra Torp att ha bollen konstant under inledningskvarten. Torp skapade dock inga farligheter. Inte förrän i den 17:e minuten då högerbacken Martin Rengbo tar sig runt på högerkanten och Martins inlägg når Filip Zahn som skarvar bollen vidare till skyttekungen Anders Nilsson som rakar in 1-0 för hemmalaget! Detta var Anders 10:e seriemål i år. Torp fortsätter dominera och i den 26:e minuten får vi en frispark i högerläge ca 25 meter från mål. Martin Rengbo slår en utsökt frispark som målvakten inte har en chans på men bollen tar oturligt i ribbans underkant men som så många gånger förr studsar den rakt ut till målspottaren Anders Nilsson som enkelt kan nicka bollen i mål fram till 2-0. Detta var Anders 11:e seriemål i år. I den 40:e minuten testar lagkaptenen Kaj Nurmi ett skott från 20 meter som tar klockrent i ribban och ut. Nära 3-0 där. 2-0 står sig till pausvilan. Andra halvlek fortsätter som den första med stort bollinnehav för Östra Torp men med få riktigt klara målchanser. Skurups ensamme kille på topp ska ha en stor eloge då han sprang otröttligt på alla bollar. I den 54:e minuten går Filip Zahn av och ersätts med Filip Marras. I den 63:e minuten kommer Martin Jönsson fram fint på vänsterkanten och Martins inlägg tar på ett Skurupssmalben och far rakt in i mål utan chans för målvakten. 3-0 på självmål. I den 68:e minuten kommer Skurups farligaste chans då en Skurupsspelare får på ett kanonskott som Anders Ohlsson gör en härlig parad på. I den 70:e minuten spelar Anders Nilsson fram bollen till Martin Jönsson som kommer fri med målvakten men Martins avslut går över målet. I den 79:e minuten går Kaj Nurmi ut och in kommer Mikael Fransson. I samma minut får en Skurupsspelare rött kort direkt sedan han fult kapat Martin Rengbo. I den 81:a minuten snappar nyss inbytte Mikael Fransson upp en allt för dålig hemåtpass och Mikael kan enkelt sätta dit 4-0. Detta var Mikaels 7:e seriemål i år. I den 89:e minuten kontrar Östra Torp och Mikael Fransson frispelar Filip Marras som rundar målvakt och kan slå bollen i det tomma målet fram till 5-0. Detta var Filips 1:a seriemål i år. Att sätta ut stjärnorna i denna match var inte lätt... I nästa match väntar Simrishamn på bortaplan på tisdagen den 2:a juni klockan 19.15.